Το γραφείο

Η εταιρεία μας συστάθηκε το 2008, με πρωτεργάτη τον Ιωάννη Αποστολίδη, διατελέσαντα επί μία εικοσαετία Νομικό Σύμβουλο και Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών πετρελαιοειδών και συνοδοιπόρους αυτού τους, δύο εκ των σημερινών εταίρων της, Ντορίνα Κορακά και Αντώνιο Οικονόμου.

Η αλλαγή των κοινωνικών και επιχειρηματικών συνθηκών και ο τρόπος που αυτή επηρέασε την μορφή άσκησης της δικηγορίας, η οποία απαιτεί πλέον πολυεπίπεδη συνεργασία, βαθειά γνώση των πολύπλοκων νόμων, εξειδίκευση, αλλά και συνεχή εκσυγχρονισμό και ανανέωση, αποτέλεσε και το πρωταρχικό παράγοντα ίδρυσης της εταιρείας μας.

Μέσα από την παράλληλη πορεία, η νεότερη γενιά, με τον δυναμισμό που την διακρίνει, ήρθε να συναντήσει την παλαιότερη και εν τέλει, μετά την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του εκ των ιδρυτών της εταιρείας Ιωάννη Αποστολίδη το έτος 2012, να την διαδεχθεί.

Η εταιρεία μας, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο την παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δραστηριοποιείται σε πλήθος τομέων δικαίου, παρέχοντας νομική υποστήριξη, χαρακτηριζόμενη από απόλυτη εξειδίκευση, αμεσότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό να εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους πελάτες της.

Η πολύχρονη εμπειρία και η άρτια κατάρτιση των εταίρων, αλλά και των συνεργατών της AKE LAW FIRM, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή εξωδικαστική και δικαστική επίλυση των διαφορών των πελατών της, όπως και για την άρτιας ποιότητας παροχή συμβουλευτικών νομικών υπηρεσιών.